Crema de mazare

Printeaza

O reteta de crema de mazare din: ceapa, ulei, mazare verde, branza de vaci, smantana, sare, piper, branza de burduf si paine prajita.

Ingrediente:Crema de mazare

  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 250 g mazare verde
  • 2000 g branza de vaci
  • 1 lingura smantana dulce
  • sare
  • piper
  • 120 g branza de burduf
  • paine prajita

 

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se caleste putin in ulei incins; se lasa sa se raceasca. Se da in clocot apa cu sare si se pune la fiert mazarea; se lasa sa fiarba circa 4 minute. Se lasa sa se raceasca si se paseaza cu mixerul.

Se amesteca branza de vaci cu smantana dulce si ceapa, se adauga sare, piper si mazarea pasata. Se tartineaza pe felii de paine prajita si se presara deasupra bucatele de branza de burduf.

Crema de mazare

Crema de mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.