Cremă de verdeţuri cu crutoane de pui

Printeaza

Cremă de verdeţuri cu crutoane de pui din: piept de pui, urzici, spanac, macris, stevie, iaurt, faina, usturoi, hrean, ulei, crutoane de paine prajita, sare si piper.

Ingrediente:Crema_de_verdeturi_cu_crutoane_de_pui

  • 1 piept de pui fiert
  • 500 g urzici, sau leurda, spanac, macris stevie
  • 250 ml iaurt
  • 1 lingura faina
  • 3 catei de usturoi
  • 2 catei hrean ras
  • 2 linguri ulei
  • 300 g crutoane de paine prajita
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Alegeţi verdeţurile, spălaţi-le în mai multe ape şi fierbeţi-le 10 minute în apă sărată. Scurgeţi-le apoi de apă şi tocati-le foar­te mărunt. Rumeniţi făina în ulei, adăugaţi usturoiul pisat, hreanul, verdeţurile şi iaurtul. Amestecaţi şi adăugaţi atâta lichid în care au fiert verdeţu­rile până obţineţi consistenţa dorită, a cremei.

Fierbeţi crema 15 mfnute la foc mic. Dacă s-a îngroşat prea tare, mai puteţi adăuga apă de verdeţuri. Condimentaţi şi serviţi crema cu cubuuleţe fierte din carne pe pui, rumenite în tigaie uscată, fără grăsime.

Cremă de verdeţuri cu crutoane de pui

Crema_de_verdeturi_cu_crutoane_de_pui

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu-mi palce crema asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.