Cremă de ricotta cu ghimbir şi civetă

Printeaza

O reteta simpla de crema de ricotta cu ghimbir si civeta din: ricotta, civeta, ghimbir, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:Cremă de ricotta cu ghimbir şi civetă

  • 200 g ricotta foarte proaspătă
  • civetă proaspătă (sau frunze de ceapă verde)
  • 20 g ghimbir proaspăt
  • 1 lingură ulei de măsline extravirgin
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Pasează ricotta prin sită şi freac-o bine cu o spatulă, până când devine cremoasă; asezo­nează cu ulei, sare şi piper, după gust.

Rade rădăcina de ghimbir şi stoarce răzătura între degete în aşa fel încât zeama să picure direct în crema de brânză.

Adaugă civeta tocată şi lasă crema o oră în frigider, pentru a se întrepătrunde aromele.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.