Crema de prune

Printeaza

Crema de prune din: prune, zahar pudra, miez de nuca, frisca.

Ingrediente:Crema de prune

  • 500 g prune coapte
  • 4 linguri cu zahar pudra
  • 10 miezuri de nuca
  • 200 g frisca

 

Mod de preparare:

Spălaţi prunele, scoateţi sâmburii, le treceţi pe râzătoare de sticlă şi strângeţi miezul în castron.

Puneţi zahăr pudră, amestecaţi energic, puneţi nuci şi adăugaţi frişca.

Omogenizaţi, serviţi în cupe, lângă biscuiţi sau pişcoturi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.