Crema de pepene galben

Printeaza

Crema de pepene galben

 Crema de pepene galben din: pepene galben, portocala, esenta de rom, branza dulce, frisca, zahar pudra, gelatina, unt.

Ingrediente:

  • 1 pepene galben de 1 kg
  • 1 portocală
  • 2 linguri esenţă de rom
  • 150 g brânză dulce de vacă
  • 200 g frişcă
  • 3 linguri zahăr pudră
  • 1 plic gelatină
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

Tai pepenele în jumătate, pui o parte la frigider, iar din cealaltă parte scoţi miezul şi-l tai bucăţele. Stropeşti miezul cu zeama de portocală şi esenţa de rom şi-l laşi aşa ca să-şi înobileze gustul.

Freci brânza cu untul până devin o cremă, apoi adaugi toată frişca bătută, zahărul pudră şi pepenele galben tăiat bucăţele, scurs de sucul în care a stat. Topeşti gelatina cu 100 ml apă pe baie de aburi, o laşi să se răcească amestecând mereu până ajunge la temperatura degetului.

O adaugi în crema de brânză, amesteci şi o dai la frigider. Tai jumătatea de pepene rămas în 2 felii mai mari, apoi fiecare felie în jumătate pe lăţime, astfel încât să obţii nişte triunghiuri. Pui pe fiecare bucată de pepene 2 linguri cremă de brânză şi decorezi cu felii de portocală.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • crema de pepene galben

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.