Crema de linte rosie

Printeaza

Crema de linte rosie din: linte rosie, ceapa, usturoi, marar verde, foaie de dafin, ulei, sare, piper si boia.

Ingrediente:Retete_1

  • 500 g linte rosie
  • 3 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 foaie de daifn
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Spălaţi lintea şi punefi-0 la fiert în 2 I apă, cu sare şi cu dafinul. Curăţaţi ceapa şi usturoiul, tăiaţi-le mărunt şi căliţi-le în ulei. Adăugaţi boiaua şi puţin piper. Când ceapa începe să se îngăl­benească, turnaţi peste ea lintea fiartă până când se mărunteşte puţin. Lăsati să fiarbă 15 minute şi opriţi focul. Presăraţi mărar verde tocat, înainte de servire.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.