Crema de cruditati

Printeaza

Crema de cruditati din: boabe de mazare, morcovi, tofu, iaurt, branza de vaci, curcuma, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Crema_de_cruditati

  • 125 g boabe de mazare
  • 3 morcovi
  • 150 g tofu afumat
  • 150 g iaurt gras
  • 100 g branza de vaci semidegresata
  • 1 lingurita curcuma
  • 1/2 catel de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se inabusa mazarea proaspata in putina apa, pana se inmoaie (cca 10 min.) Se taie morcovii rondele.

Se asaza legumele intr-un castron si se adauga tofu taiat fasii. Se amesteca atent.

Se amesteca iaurtul cu branza de vaci si se filtreaza printr-o bucata tifon; se leaga apoi compozitia in tifon si se stoarce bine, ca sa se scurga zerul.

Se adauga compozitia de branza in vasul cu legume. Se presara curcuma si se adauga usturoiul, sare si piper dupa gust.

Se amesteca si se da la frigider. Crema de cruditati se serveste pe felii de paine integrala.

Crema de cruditati

Crema_de_cruditati

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu mazăre si smântână

Paste de cruditati cu sos crema

Paste de cruditati cu sos crema din: nuci caju, muguri de pin, miere, usturoi, mirodenii diverse, piper negru, suc de lămâie, drojdie nutritivă (facultativ), tăieţei de alge. Ingrediente: 1 ceaşcă de nuci caju, înmuiate în apă 1/4 ceaşcă de muguri de pin 2 linguri de miere 1 căţel de usturoi 1/2 linguriţă de mirodenii diverse 1/4 linguriţă de piper negru 2 linguri de suc de lămâie 1 linguriţă de drojdie nutritivă […]

 

Crudităti cu trei sosuri

Crudităti cu trei sosuri

O reteta de cruditati cu trei sosuri din: busuioc verde, usturoi, seminte de pin, iaurt degresat, crema de branza, ceapa verde, patrunjel, otet aromat cu tarhon, rosii uscate, branza de vaci, piper, morcovi, dovlecei, fasole verde, ardei si broccoli. Broccoli este una dintre cele mai studiate legume, şi aceasta pe bună dreptate deorece conţine un […]

 

retete

Salata de cruditati cu mustar

Salata de cruditati cu mustar Ingrediente: 3 morcovi mari 1 ţelina mare 3 mere verzi zeama de la o lămâie oţet aromatic 50 g nuci macinate 1 lingura zahăr brun sare, piper alb 1 lingura ulei de măsline 1 cutie de smântână degresata 2 ouâ 50 ml ulei 1 linguriţa muştar 3 catei de usturoi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.