Cremă de ciocolată cu capşune

Printeaza

Cremă de ciocolată cu capşune

Ingrediente:Cremă de ciocolată cu capşune

  • 500 g căpşune
  • 150 g ciocolată de menaj
  • 100 g smântână (mai grasă, ca pen­tru frişcă)
  • 1 albuş
  • 1 linguriţă zahăr
  • 2 linguriţe cafea preparată
  • 3 esenţe de rom
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli căpşunele, le stropeşti cu esenţă de rom şi le laşi la rece. Tai ciocolata mărunt şi o topeşti pe baie de aburi cu 1 lingură de ulei, o laşi să se răcească, apoi încorporezi jumătate din smântână.

Baţi smântână rămasă şi separat baţi spumă albuşul cu zahărul şi le încorporezi treptat în crema de ciocolată, la sfârşit pui căpşunele tăiate în jumătate, o parte din zeama cu rom pe care şi-au lăsat-o, cafeaua, omoge­nizezi crema şi o dai la rece pentru o oră.

Cremă de ciocolată cu capşune

Crema de ciocolata cu capsune

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.