Crema de ciocolata amaruie

Printeaza

Crema de ciocolata amaruieSe încălzesc 60 ml lapte, miezul de la 1/2 păstaie de vanilie şi 25 g ciocolată amăruie. Se înmoaie în apă rece 1 foaie gelatină. Se bat la bain-marie 1 gălbenuş, 1 lingură lichior de cioco­lată, 1 lingură zahăr.

Se înglobează laptele cu ciocolată, 1 lingură cacao şi 1 praf de scorţişoa­ră. Se amestecă până ce începe să se întărească. Se stoarce gelatina şi se dizolvă în compoziţie. Se dă la frigider.

Se înglobează 40 g frişcă. Crema se aşază în pahare de ou şi se ornează cu ouă de marţipan.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.