Cremă de castane cu unt

Printeaza

Cremă de castane cu unt din: unt, piure de castane, rom, frisca.

Ingrediente:Cremă de castane cu unt

  • 200 g unt (sau 250 g frişcă)
  • 250 g piure de castane
  • 2-3 linguri de rom
  • 250 g frişcă

 

 

Mod de preparare:

Untul şi piureul de castane se freacă spumă şi se adaugă romul. Eventual, dacă aveţi, puteţi dizolva 2-3 foi de gelatină în puţină apă caldă.

Se amestecă cu piureul de castane, apoi cu frişca. Se ung blaturile si se da la rece pana la servire.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.