Crema de capsuni cu lapte si gelatina

Printeaza

Crema de capsuni cu lapte si gelatina din: ouă, zahăr, lapte, gelatina, frisca, capsuni.

Crema_de_capsuni_cu_lapte_si_gelatina

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 100 g zahăr
  • 100 ml lapte
  • 10 g gelatină
  • 500 g frişcă
  • 300 g căpşuni

Pentru sirop: 

  • 500 g căpşuni
  • 200 g zahăr

Mod de preparare:

Prepari gelatina cu laptele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. într-un vas combini ouăle bătute, gelatina şi zahă­rul şi pui pe baie de aburi, amestecând până se îngroaşă.

Dai deoparte şi laşi la răcorit. Pasezi căpşunile în blender şi mixezi frişca. Pui căpşu­nile în frişcă, după care le omogenizezi cu crema de ouă.

Torni compoziţia în ce forme doreşti şi pe care le dai la fri­gider peste noapte.

Pentru sirop, amesteci căpşunile cu zahărul şi le laşi câ­teva ore să-şi lase zeamă. Scurgi siropul şi îl dai în câteva clocote, până se îngroaşă puţin. Serveşti crema cu sirop.

Crema de capsuni cu lapte si gelatina

Crema_de_capsuni_cu_lapte_si_gelatina

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.