Cremă de caise

Printeaza

 Cremă de caise

Ingrediente:Cremă de caise

  • 1 kg caise
  • 250 g miez de nucă măcinat
  • 2 ouă
  • 1 pahar de lapte
  • 300 g zahăr
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • frişcă

 

Mod de preparare:

Scoţi sâmburii caiselor cu grijă, să nu le zdrobeşti, apoi le tai în felii subţiri. Albuşurile le baţi spumă cu zahărul, le amesteci cu nucile măcinate, apoi adaugi laptele, gălbenuşurile şi coaja de  lămâie.

Torni compoziţia peste caise şi amesteci. Crema e foarte buna rece, cu frişcă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.