Crema de cafea cu frisca si gelatina

Printeaza

Crema de cafea cu frisca si gelatina din: smântână, cafea măcinată, surogat de cafea, gălbenuşuri, gelatină, comprimate zaharină, frişcă.

Crema de cafea cu frisca si gelatina

Ingrediente:

  • 250 g smântână
  • 12 cafea măcinată
  • 20 g surogat de cafea
  • 10 gălbenuşuri
  • 50 g gelatină
  • 15 comprimate zaharină
  • 300 g frişcă

 

 

Mod de preparare:

Din cafea şi surogat se pregăteşte o infuzie.

Se strecoară, se amestecă cu smântână si gălbenuşurile, se adaugă gelatina şi zaharina dizolvate în apă rece şi frişca; se bat bine pe o baie de apă, până se îngroaşă.

Se toarnă în pahare sau ceşti ude (pentru a se putea răsturna) şi se dau la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.