Crema de branza de vaci cu morcovi si mere

Printeaza

Crema de branza de vaci cu morcovi si mere din: branza de vaci, miere, morcov, mar, smantana, zahar, piersica.

Ingrediente:Crema de brânza de vaci cu morcovi si mere

  • 200 g brânză de vaci
  • 100 g miere de albine
  • 1 morcov
  • 1 măr
  • 2 linguri smântână
  • coajă rasă de portocală şi lămâie
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 piersică

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovul şi mărul, le dai pe răzătoarea cu ochiuri mici. Adaugi apoi brânza de vaci, mierea de albine, smântână, vanilia, coaja rasă de porto­cală şi lămâie şi amesteci până omogenizezi crema.

O aşezi într-un castronel şi o decorezi cu felii de piersică sau alt fruct.

Crema de branza de vaci cu morcovi si mere

Crema de brânza de vaci cu morcovi si mere

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.