Crema de branza picanta
PrinteazaCrema de branza picanta din: gelatina, castravete, usturoi, branza ricotta, masline verzi umplute cu ardei, ierburi de provence, sare si piper.
- 5 g gelatina
- 1/2 castravete
- 1 catel de usturoi
- 150 g branza Ricotta
- 50 g masline verzi umplute cu ardei
- 1 lingurita ierburi de Provence
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se înmoaie gelatina. Castravetele se curăţă, se taie bucăţele şi se pasează. Se amestecă înăuntru usturoiul pisat şi Ricotta. Se adaugă măslinele tăiate felii şi ierburile de Provence. Se sărează şi se piperează după gust.
Se dizolvă gelatina şi se înglobează în crema de brânză. Se dă la rece 2 ore. Crema se serveşte pe felii de roşii si castraveti.
Crema de branza picanta
Pofta buna!
O sa fac si eu crema de branza
Asta e perfecta pentru niste aperitive