Crema de branza cu salvie

Printeaza

 O reteta simpla si gustoasa de crema de branza cu branza de vaci, urda, unt, salvie, busuioc, patrunjel, lamaie, sare si piper.

Ingrediente: Crema de branza cu salvie

  • 200 g brânză de vaci
  • 150g urdă
  • 1 linguriţă cu unt
  • 3 frunze de salvie
  • 2 frunze de busuioc
  • pătrunjel
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală bine frunzele de salvie, de pătrunjel şi de busuioc. Lasă-le să se zvânte, după care taie-le cât mai mărunt. Intr-un bol, freacă bine brânza de vaci cu urda şi untul. Adaugă verdeaţa, puţină coajă rasă de lămâie şi acreşte cu zeamă de lămâie.

Freacă energic şi potriveşte gustul de sare şi piper. Lasă la rece cel puţin 1-2 ore, după care serveşte pe felii de pâine şi rondele de roşie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.