Crema de branza cu caise si alune

Printeaza

Crema de branza cu caise si alune din: pastaie de vanilie, lichior, zahar, caise, zahar vanilat, mascarpone, iaurt gras, coaja de lamaie, alune si fursecuri.

Ingrediente:Crema_de_branza_cu_caise_si_alune

  • 1 pastaie de vanilie
  • 100 ml lichior
  • 100 g zahar
  • 800 g caise (conserva)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 500 g mascarpone
  • 300 g iaurt gras
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 200 g alune tocate
  • 100 g fursecuri

 

Mod de preparare:

Se scoate miezul păstăii de vanilie şi se dă în fiert păstaia cu lichior, 100 ml apă şi 50 g zahăr. Se taie felii caisele şi se înăbuşă în lichior cea 2 min. Se lasă să se răcească. Se amestecă miezul de vanilie cu zahăr vanilat, 50 g zahăr, mascar­pone, iaurt şi coajă de lămâie. Se rumenesc alunele.

Se taie cuburi fursecurile şi se repartizează în pahare. Deasupra se toarnă crema şi compotul şi se presară alune.

Crema de branza cu caise si alune

Crema_de_branza_cu_caise_si_alune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.