Crema de avocado cu crab

Printeaza

Crema de avocado cu crabCrema de avocado cu crab

Ingrediente:

  • 3 fructe de avocado bine coapte
  • zeama de la o lămâie verde
  • o haşmă
  • 2 linguri de smântână (sau smântână de soia)
  • 1 lingură de pastă de roşii
  • un strop de sos Worcestershire
  • 50 cl de supă de pasăre degresată, rece
  • un vârf de piper Cayenne
  • 200 g de crab la caserolă
  • piper dulce
  • 4 cepe verzi cu tot cu cozi (pentru decor)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi fructele de avocado în două. Scoateţi sâmburii şi puneţi miezul în bolul pentru mixer. Adăugaţi zeama de lămâie şi amestecaţi până obţineţi o spumă grasă.

Tăiaţi ceapa şi adăugaţi-o în bolul pentru mixer, împre­ună cu smântână, pasta de roşii, sosul Worcestershire şi supa de pasăre. Adăugaţi piperul cayenne, apoi sare şi piper obişnuit.

Mixaţi până obţineţi o cremă omogenă. Ţineţi la rece timp de o oră. Scurgeţi crabul şi îndepărtaţi părţile cartilaginoase, dacă este cazul.

Când serviţi, turnaţi supa proaspătă şi puneţi bucăţele de crab deasupra. Presăraţi puţin piper dulce şi puneţi deasupra ceapă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.