Crema de ananas

Printeaza

Crema de ananas

Ingrediente:Crema de ananas

  • 2 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • 120 g zahăr
  • 1 cutie mică de ananas
  • 1 plic vanilie
  • 280 g unt sau margarina
  • 1 păhărel lichior sau esenţă de ananas

 

Mod de preparare:

Ananasul se toacă mărunt si se fierbe cu zeama lui cu zahărul şi cu va­nilia.

Cînd a scăzut şi este bine legat se bate cu ouăle în baie de apă (bain- marie).

Cînd s-a răcit, se pune untul (sau margarina) şi se amestecă bine cu telul pină devine alifios, apoi se pune lichiorul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.