Crema cu pricomigdale

Printeaza

Crema cu pricomigdale

Ingrediente:Crema cu pricomigdale

  • 500 g branza mascarpone
  • 100 ml cafea
  • 200 g biscuiti
  • 50 g miezuri de nuca
  • 100 g pricomigdale
  • Miere, zahar vanilat
  • 100 ml topping ciocolata
  • Menta, pudra de scortisoara, pudra de ghimbir
  • Branza de vaci, frisca

Mod de preparare:

Se puna branza mascarpone intr-un vas impreuna cu 2 pliculete de zahar vanilat, un varf de lingurita de pudra de scortisoara, un varf de cutit de pudra de ghimbir si cafeaua lichida.

Se mixeaza timp de 2 minute la viteza maxima, se acopera cu folie alimentara si se introduce la rece pentru 20 de minute. Se sfarama biscuitii cu sucitorul sau se pun intr-o punga si se sfarama cu ciocanul de snitele.

Se pune putina crema in pahare, se toarna putina miere, se presara biscuitii sfaramati, se pune iar crema, menta spalata si tocata marunt. Se adauga miezurile de nuca taiate in bucatele, restul de crema, topping de ciocolata si deasupra se aseaza pricomigdalele intregi sau sfaramate.

Se serveste imediat sau se introduce la rece pentru 20 de minute. Dupa preferinte, branza mascarpone se poate inlocui cu branza de vaci amestecata cu frisca. O ceasca de cafea este mai mult decat potrivita pentru crema cu pricomigdale.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.