Crema cu pepene rosu

Printeaza

Crema cu pepene rosu din: budinca, frisca, lapte, zahar, esenta de vanilie, fulgi de ciocolata, topping de cafea, pepene, fulgi de cereale.

Ingrediente:Crema cu pepene rosu

  • un plic budincă de vanilie din comerţ
  • 400 ml frişcă
  • 400 ml lapte dulce
  • zahăr vanilinat
  • esenţă de vanilie
  • 200 g fulgi de ciocolată
  • topping de cafea
  • pepene roşu
  • fulgi de cereale expandate traşi în ciocolată

 

Mod de preparare:

Frisca se mixează, se acoperă cu folie alimentară şi se intro­duce la rece. Budinca se prepară conform instrucţiunilor de pe plic şi se pune la răcit. Când este suficient de rece se amestecă bine cu frişca, două pliculeţe cu zahăr vanilinat şi o linguriţă de esenţă de vanilie.

Se adaugă fulgii de ciocolată, se amestecă şi se toarnă com­poziţia într-un vas. Se acoperă cu un capac şi se introduce în conge­lator pentru 30 de minute. Pepenele roşu se curăţă de coajă şi seminţe, se taie în cuburi sau se decupează biluţe cu ajutorul unui aparat special.

Se scoate crema de la conge­lator, se amestecă bine cu o lingură şi se pune în cupe sau far­furii adânci. Se decorează cu bilele de pepene, se toarnă deasupra toppingul de cafea şi se serveşte.

Fulgii de ciocolată se pot înlocui cu fulgi de cereale expandate traşi în ciocolată.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.