Crema de branza cu ridichi

Printeaza

Crema de branza cu ridichi din: branza, ridichi, smantana, patrunjel, hrean, sare.

Ingrediente:Crema de branza cu ridichi

  • 200 g brânză de vacă
  • 1 legătură ridichi de lună
  • 3-4 linguri de smântână
  • frunze de pătrunjel verde
  • hrean
  • sare

 

Mod de preparare:

Brânza de vacă se sfărâmă cu furculiţa, se sărează şi se amestecă cu smântână, atât, cât să devină cremoasă.

Ridichile se spală şi se dau pe răzătoarea mică, apoi se amestecă în crema de brânză, împreună cu frunzele de pătrunjel mărunţite şi 1 linguriţă de hrean ras.

Se serveşte imediat, unsă pe baghetă crocantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.