Creier cu sos alb

Printeaza

 Creier cu sos alb

Ingrediente:Creier cu sos alb

  • 1,200 kg creier de vacă sau porc
  • 3 linguri de făină
  • 150g um sau ulei
  • 1 pahar de lapte
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de oţet

 

Mod de preparare:

Creierul se fierbe la fel ca cel menţionat în aspic  şi cînd s-a răcit, se taie bucăţi.

Se prepară un sos alb  care se amestecă cu creierul tăiat bucăţi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cel mai mult imi place creierul pane.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.