Creier cu legume

Printeaza

Creier cu legume 

Ingrediente:Creier cu legume

  • 800 g creier
  • 100 g ceapă
  • 50 g oţet
  • 200 g castraveţi verzi
  • 80 g sos viiiegretă
  • 300 g cartofi
  • 200 g mazăre
  • 200 g sfeclă
  • 500 g roşii
  • 1 foaie de dafin
  • sare

Mod de preparare:

Se curăţă creierul, se fierbe în apă sărată cu o foaie de dafin, se răceşte, se taie cu atenţie în felii şi se aranjează la mijlocul unui platou oval.

De jur împrejur se pun grămă­joare de legume fierte şi crude, asortate după culori, iar deasupra se toarnă un sos vinegretă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.