Crap prajit picant

Printeaza

Crap prajit picant

 

Ingrediente:

  • 1 crap de cca 1 kg
  • 1 dl ulei
  • 1 lingura faina
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
  • 1 lamiie
  • sare

 

Mod de preparare:

Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute.

Se zvinta apoi cu un servet, se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.

Se aseaza bucatile pe un platou garnisit cu frunze de patrunjel verde si felii de lamiie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.