Crap pescaresc

Printeaza

 

Pestele, curat de solzi si intestine, se spala, se taie in felii, se sareaza si se pune cu usturoi tocat, 2 ardei grasi taiati fideluta, piper si cimbru intr-o tava cu ulei, la cuptor.

Se rumeneste bine, dupa care se pune cate o felie de rosie pe fiecare bucata de peste, rumenindu-se si ele.

Separat facem un sos calind ceapa si 2-3 morcovi dati prin razatoare, pe care le stingem cu bulion de rosii indoit cu vin. Lasam sa dea cateva clocote, strecuram si turnam sosul peste peste.

 

Crap pescaresc

Crap pescaresc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.