Crap pane in aluat de bere

Printeaza

O reteta de crap pane in aluat de bere din: file de crap, faina, bere, oua, ulei, castravete, ceapa verde, marar, smantana, iaurt, zahar, suc de lamaie, piper, ulei si sare.

Ingrediente:Crap pane in aluat de bere

  • 650 g file de crap fara piele
  • 140 g faina
  • 125 ml bere
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 castravete
  • 1 ceapa verde
  • 4 fire marar
  • 200 ml smantana
  • 50 g iaurt
  • zahar
  • 2 linguri suc de lamaie
  • piper
  • 200 ml ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie pestele in 8. Se prepara un aluat din oua, faina, bere, ulei si sare. Se curata castravetele de seminte, iar pulpa se taie cubulete. Se taie rondele ceapa verde; mararul se toaca. Se amesteca smantana cu iaurt, zahar, suc de lamaie, sare si piper.

Se adauga castravetii, ceapa verde si mararul si se lasa sa se marineze. Se incinge grasimea in 2 tigai. Se sareaza peste, se pipereaza, se tavaleste prin aluat, se lasa sa se scurga si se rumeneste 5 minute pe fiecare parte. Se serveste cu sos de castraveti.

Crap pane in aluat de bere

Crap pane in aluat de bere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.