Crap marinat prajit

Printeaza

O reteta de crap marinat prajit din: ceapa, mrocov, usturoi, ulei, lamaie, boabe de coriandru, foid e dafin, faina, sare, crap, piper si boia.

Ingrediente:Crap marinat prajit

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 250 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 2 foi de dafin
  • 100 g faina
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 -3 crapi

 

Mod de preparare:

Amestecaţi într-un castron ceapa tăiată cu usturoiul pisat, morcovul dat pe răzătoarea mare, 50ml ulei, zeama de lămâie, coriandru pisat, foile de dafin, sare şi piper proaspăt măcinat. Curăţaţi peştii, spălati-i şi puneţi-i în castronul cu marinată.

Ungeţi bine bucăţile de peşte cu marinata din cas­tron, acoperiţi castronul cu folie de plastic şi puneţi-l în frigider pentru circa 6 ore. Scurgeţi peştii de zeama în care au stat, treceţi-i prin făină amestecată cu boia şi puneţi-i într-o tavă la cuptor, la foc iute.

Crap marinat prajit

Crap marinat prajit

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • crap marinat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.