Crap împănat pe pat de fenicul

Printeaza

Crap împănat pe pat de fenicul din: crap, fenicul, ceapa, ulei, lamaie, dafin, cimbru, kaizer, vin alb, sare si piper.

Ingrediente:Crap_împanat_pe_pat_de_fenicul

  • 1 crap mare
  • 1 fenicul
  • 1-2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • 1 foaie dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • 150 g kaizer
  • 200 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli şi îl zvânţi cu un prosop. Crestezi peştele, îl presari cu sare şi piper şi îl dai la rece. în fiecare crestătură aşezi câte o fâşie de kaizer. Separat, cureţi feniculul, îl tai rondele şi îl aşezi împreună pe o tavă cu ceapa şi usturoiul tocate mărunt.

Deasupra pui peştele, îl stropeşti cu ulei şi zeamă de lămâie. în tavă adaugi boabele de piper alb, foa­ia de dafin, crenguţa de cimbru şi vinul, apoi dai tava la cuptor pen­tru 40 de minute. Serveşti peştele cald, garnisit cu pătrunjel verde.

Crap împănat pe pat de fenicul

Crap_împanat_pe_pat_de_fenicul

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Crapul impanat este un deliciu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.