Crap la gratar cu orez si ardei copti

Printeaza

O reteta de crap la gratar cu orez si ardei copti din: file de crap, orez, ardei grasi, ulei, supa de pui, ceapa, boabe de coriandru, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 bucati file de crap (circa 300g/buc)
  • 150 g orez
  • 4 ardei grasi rosii sau capia
  • 50 ml ulei
  • 500 ml supa de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita rasa boabe de coriandru macinate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ungeţi peştele cu ulei, pesăraţi-l cu coriandru, sare şi piper, pe ambele părţi, apoi puneţi-l pe un grătar încins. Frigeţi-i până când se pătrunde şi se rumeneşte frumos pe ambele părţi, circa 15-20 de minute.

Intre timp, fierbeţi orezul în supă împreună cu ceapa întreagă, doar curăţată de foile de la exterior şi o linguriţă rasă cu sare.

Frigeţi ardeii pe o tablă, curăţaţi-i de pieliţă, tăiati-i în fâşii şi stropiţi-i cu ulei de măsline. Serviţi cate o bucată de file de crap la o porţie, alături de orez fiert şi ardei copt.

Crap la gratar cu orez si ardei copti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.