Crap cu vin negru

Printeaza

Crap cu vin negru 

Ingrediente:Crap cu vin negru

  • crap
  • sare
  • ulei
  • vin negru
  • piper
  • roşii sau bulion
  • arpa­gic înăbuşit sau ciuperci umplute cu roşii

 

Mod de preparare:

Se curăţă crapul, se spală şi se taie în bucăţi. Se sărează şi se pune într-o tavă cu ulei. Se ung cu ulei şi bucăţile de peşte. Se dă la cuptor. Cînd peştele s-a rumenit, se adaugă vin negru, piper pisat şi (după nevoie) zeamă de roşii sau bulion subţiat cu apă.

Se lasă să dea bine în fiert, apoi se scoate din cuptor, se lasă să se răcească şi se aranjează pe platou. Se poate garnisi cu arpagic înăbuşit sau cu ciuperci umplute cu roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.