Crap cu usturoi, rosii, si ardei capia

Printeaza

Crap cu usturoi, rosii, si ardei capia din: crap, ceapa, usturoi, ardei capia, rosii, frunze de telina, radacina de telina, ardei gras, vin, ulei, boabe de piper, sare.

Ingrediente:Crap_cu_usturoi_rosii_si_ardei_capia

  • 900 g crap filetat
  • 200 g ceapa
  • 30 g usturoi
  • 200 g ardei capia copt
  • 400 g rosii
  • 250 g telina frunze si radacina
  • 200 g ardei gras
  • 150 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • boabe de piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se tranşează crapul în bucăţi potrivite, se condi­mentează, se crestează pe partea cu piele, iar în aceste crestături se introduc usturoiul şi roşiile tăiate mărunt.

Se aşază într-o tavă unsă cu ulei şi se intro­duce la cuptor timp de 10 minute.

Ardeiul gras, ceapa, rădăcina de ţelină şi ardeiul capia se călesc în uleiul rămas de la peşte.

Se adaugă sare, piper, roşii descojite şi tăiate cubuleţe, frunze de ţelină tăiate julienne şi boabe de piper, într-o tavă se aşază legumele călite, iar deasupra crapul.

Se stropeşte cu vin şi se introduce din nou la cuptor timp de 10 minute.

Crap cu usturoi, rosii, si ardei capia

Crap_cu_usturoi_rosii_si_ardei_capia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.