Crap cu stafide

Printeaza

Crap cu stafide din: crap, ceapa, ulei de masline, usturoi, stafide, vin alb, foi de dafin, patrunjel, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:

  • 1 crap de 2 kgCrap_cu_stafide
  • 6 cepe
  • 75 ml ulei de masline
  • 8 catei de usturoi
  • 250 g stafide
  • vin alb
  • 3 foi de dafin
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare:

Dezosezi pestele, il speli si il tai bucati late de 3 cm. Tai ceapa fideluta si o calesti in ulei incins.

Adaugi usturoiul, cimbrul, piperul, dafinul si, deasupra lor, bucatile de peste. Sarezi si piperezi, adaugand vin amestecat cu apa, cat sa acopere pestele.

Fierbi stafidele separat. Cand pestele a fiert, il scoti pe un platou si torni peste el sosul strecurat, iar in jurul lui pui stafidele si ornezi cu patrunjel tocat.

Crap cu stafide

 

Crap_cu_stafide

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.