Crap cu morcov

Printeaza

Crap cu morcov din: crap, morcov, maioneza, ardei gras, ardei iute, lamaie, ulei, sare, vegeta, cimbru.

Ingrediente:Crap cu morcov

  • 6 felii mari de crap
  • 1/2 kg morcov
  • 6 linguri maioneza
  • un ardei gras
  • un ardei iute
  • o lamaie
  • ulei
  • sare
  • vegeta
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Pestele se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se presara cu vegeta. Apoi, pe feliile de peste, se aranjeaza ardeiul gras si ardeiul iute, taiate subtire.

Se da la cuptor cca 10 minute, apoi se adauga morcovul preparat in prealabil astfel: se rade pe razatoarea mare, apoi se caleste putin in ulei cu sare si cimbru maruntit.

Tava se mai lasa la cuptor pina se rumeneste peste. Se lasa la racit, apoi se aseaza in farfurii, ornindu-se cu cite o lingura de maioneza si felii de lamiie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.