Crap cu migdale

Printeaza

Crap cu migdale din: peste, ou, faina, parmezan, coaja de lamaie, apa minerala, sare, piper, ulei si migdale feliate.

Ingrediente:Crap_cu_migdale

  • 1 peste de 1 kg
  • u ou
  • 150 g faina
  • 2 linguri parmezan ras
  • coaja rasa a unei lamai
  • 50 ml apa minerala
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

pentru servit:

  • 100 g migdale feliate

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina, parme­zanul, coaja rasă de lămâie, sarea şi piperul. Se adaugă oul bătut şi apoi, puţin câte puţin, apa minerală.

Se amestecă bine şi se lasă să se odihneas­că 30 de minute. Feliile de peşte se trec prin aluat şi se prăjesc în baie de ulei încins.

Se scot pe şervetele ab­sorbante şi se aduc la masă presărate cu migdale feliate.

Crap cu migdale

Crap_cu_migdale

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nela Petrusin

    Crapul mi-a iesit delicios!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.