Crap cu migdale
PrinteazaCrap cu migdale din: peste, ou, faina, parmezan, coaja de lamaie, apa minerala, sare, piper, ulei si migdale feliate.
- 1 peste de 1 kg
- u ou
- 150 g faina
- 2 linguri parmezan ras
- coaja rasa a unei lamai
- 50 ml apa minerala
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
pentru servit:
- 100 g migdale feliate
Mod de preparare:
Se amestecă făina, parmezanul, coaja rasă de lămâie, sarea şi piperul. Se adaugă oul bătut şi apoi, puţin câte puţin, apa minerală.
Se amestecă bine şi se lasă să se odihnească 30 de minute. Feliile de peşte se trec prin aluat şi se prăjesc în baie de ulei încins.
Se scot pe şervetele absorbante şi se aduc la masă presărate cu migdale feliate.
Crap cu migdale
Pofta buna!
Crapul mi-a iesit delicios!