Crap cu menta

Printeaza

Crap cu menta din: crap, morcovi, ceapa, piper, otet, menta, ulei, sare, otet.

Ingrediente: Crap cu menta

  • 1,500 kg crap
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 100 boate de piper
  • 2 linguri cu otet.

Ingrediente sos:100 gr frunze de menta,2 linguri ulei de masline, sare, piper,1 lingura otet aromat de fructe

Mod de preparare:

Pestele se curata de solzi, se portioneaza si se sareaza. Se lasa 24 ore la frigider.

Sosul se formeaza din menta ce se pune la fiert in 200 ml de apa si se da intr-un clocot.

Dupa racire se adauga uleiul de masline, otetul, sare si piper dupa gust.

Se toarna sosul peste peste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.