Crap cu ceapa si ardei gras in folie de aluminiu

Printeaza

Crap cu ceapa si ardei gras in folie de aluminiu din: crap, unt, ceapa, usturoi, ardei gras, rosie, sare, piper, seminte de chimen, ulei, lamaie.

 

Ingrediente:

  •  1 crap de 1,5-2 kg, curăţat
  •  1 lingură unt
  •  1 ceapă tăiată felii
  •  3 căţei de usturoi
  •  1 ardei gras
  •  1 roşie
  •  sare, piper
  •  1 linguriţă seminţe de chimen
  •  1 lingură ulei
  •  lămâie

Mod de preparare:

Se pregătesc legumele: ceapa şi usturoiul se taie felii. Ardeiul gras se curăţă de cotoare, seminţe şi pieliţele albe; pulpa se taie fâşii. Se taie felihroşia.

Se încinge cuptorul ia 180 °C. Se spală peştele, se şterge şi se umple burta cu legume şi unt.

Se unge cu ulei o bucată de folie de aluminiu şi se aşază deasupra peştele umplut; se presară chimen.

Se împachetează bine peştele în aluminiu, ca să nu curgă sosul.

Se aşază pe o tavă şi se coace 35-45 min. Se scoate din cuptor şi se lasă să se odihnească 5 min.

Se despachetează cu grijă din folia de aluminiu şi se taie peştele bucăţi; se serveşte cu sosul lui, felii de lămâie şi cartofi la cuptor.

Crap cu ceapa si ardei gras in folie de aluminiu

Crap_cu_ceapa_si_ardei_gras_in_folie_de_aluminiu

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.