Crap cu ciuperci la cuptor

Printeaza

O reteta de crap cu ciuperci la cuptor din: crap, ciuperci, ardei capia, rosii in bulion, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Crap cu ciuperci la cuptor

  • 1 crap de circa 1 kg
  • 400 g ciuperci proaspete, mai mici
  • 1 ardei capia rosu
  • 400 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştele, spălati-l, scurgeţi-l bine de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, surgeţi-le de apă şi lăsaţi-le întregi.

Puneţi într-o tavă mai mare, unsă cu ulei, crapul. împrejurul acestuia puneţi ciupercile şi ardeiul capia tocat mărunt.

Presărati-le cu sare şi piper, după gust. Tocaţi mărunt roşiile şi puneti- le, împreună cu sucul acestora, peste ciuperci şi ardei. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi totul la foc potrivit spre mic, circa 50-60 de minute.

Serviţi peştele cald, cu garnitură de ciuperci şi presăraţi deasupra pătrunjelul tocat mărunt.

Crap cu ciuperci la cuptor

Crap cu ciuperci la cuptor

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • crap la cuptor cu ciuperci
  • crap cu ciuperci la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.