Crab fript cu usturoi si ceapa

Printeaza

Crab fript cu usturoi si ceapa din: crabi, sare, zahăr, usturoi, piper, ceapă, ulei de gătit.

Ingrediente:Crab fript cu usturoi si ceapa

  • 4 crabi
  • sare
  • zahăr
  • usturoi
  • piper
  • ceapă
  • ulei de gătit

Mod de preparare:

Curăţaţi crabii, îndepărtaţi-le carapacea şi tăiaţi-i pe fiecare în patru. Zdrobiţi usturoiul. Spălaţi şi tăiaţi ceapa felii.

Amestecaţi crabii cu sare, usturoiul pisat, ceapa tăiată felii şi zahărul. Lăsaţi amestecul circa un sfert de oră.

Incingeţi uleiul într-o cratiţă jpasă şi puneţi crabii; acoperiţi, sub capac şi lăsaţi-i să se prăjească trei minute, după care adăugaţi sare, piper şi alte condimente, după gust.

Se lasă la făcut pentru încă zece minute. Puneţi-i pe un platou şi acoperiţi-i cu carapacele. Se servesc cu orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.