Covrigei sarati

Printeaza

 Covrigei sarati

Pui la fiert 1 cană de ulei (250 ml) cu 1 cană de apă şi un praf de sare. lei de pe foc şi cât e cald adaugi un pachet de margarină, apoi drojdie cât o nucă, 1 ou şi făină cât cuprinde.

Frămânţi şi întinzi o foaie din care tai cu forma covrigei, apoi îi dai la cuptor pentru 20 de minute.

 

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Covrigei cu parmezan

Covrigei cu parmezan

Covrigei cu parmezan din: aluat de patiserie, parmezan, patrunjel, oregano, sare, usturoi, unt. Ingrediente:  300 g aluat de patiserie 3 linguri de parmezan ras 1 lingurita de patrunjel uscat 1 lingură de oregano uscat 1 linguriță sare 1/2 linguriță de praf de usturoi unt   Mod de preparare: Pe o suprafață de lucru presarata cu […]

 

Covrigei cu scortisoara

Tarallucci – covrigei cu vin

Tarallucci – covrigei cu vin din: ulei, vin, ceapa, sare, piper, chimen, boia, faina. Ingrediente: 1 pahar ulei 1 pahar vin alb sec 1 ceapă albă 1 linguriţă cu sare 1 praf de piper chimen boia 1 bol cu făină de patiserie   Mod de preparare: Toci mărunt ceapa curăţată şi o căleşti în ulei. […]

 

Covrigei cu smantană

Covrigei cu smantana si mac

Covrigei cu smantana si mac din: margarină, ou, sare, zahar, drojdie, apa minerala, smantana, mac sau chimen, faina. Ingrediente: 1 pachet de margarină 1 ou 1 lingură de sare 1 lingură zahăr 30 g drojdie 200 ml apă minerală 200 ml smântână mac sau chimen făină cât cuprinde Mod de preparare: Amesteci toate ingredientele, obţinând un […]

 

Covrigei de casa cu iaurt si chimion

Covrigei de casa cu iaurt si chimion

Covrigei de casa cu iaurt si chimion din: faina, margarina sau unt, ou, sare, chimion, iaurt slab, drojdie. Ingrediente: 600 g făină 200 g margarină sau unt 1 ou sare chimion 800-1000 ml iaurt slab 20 g drojdie Mod de preaprare: Cerni făina, adaugi oul şi untul, şareta şi chimionul, apoi 500 ml iaurt. Frămânţi totul […]

 

Covrigei cu mac

Covrigei cu mac din: faina, oua, drojdie, zahar, lapte, margarina, seminte de mac, sare. Ingrediente: 1 kg faina 2 oua 15 g drojdie 200 g zahar 200 ml lapte 200 g margarina 2 linguri seminte de mac sare Mod de preparare: Dizolvi zaharul in laptele caldut, adaugi drojdia si amesteci bine. Adaugi galbenusurile frecate cu […]

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Cred ca mai bine cumpar covrigei decat sa-i fac.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.