Covrigei de iarna

Printeaza

 Covrigei de iarna

Ingrediente:

  • 250 g smântână
  • 250 g untură
  • 150 g caşcaval ras (sau telemea)
  • 2 linguri condiment
  • 2 ouă
  • făină cât cuprinde

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele până obţii o cocă potrivit de tare şi o dai la rece pen­tru câteva ore. Iei apoi câte puţin din coca rece, modelezi beţişoare lungi de 6-7 cm pe care le uneşti şi le dai forma de covrigei.

Ii aşezi în tava unsă foarte puţin cu untură şi presărată cu un strat subţire de făină şi îi coci la foc iute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.