Covrigei cu smantană

Printeaza

Covrigei cu smantană

Ingrediente:Covrigei cu smantană

  • 1 pahar unt proaspăt
  • 1 pahar smîntînă
  • 3 ouă
  • 1 praf de vanilie
  • făină cît cuprinde
  • 2-3 linguri zahăr tos

 

Mod de preparare:

Se amestecă totul bine cu cuţitul şi se pune la rece timp de 2-3 ore. După aceea se mai amestecă o dată tot cu cuţitul şi se întinde apoi o foaie groasă de 1 cm.

Se taie forme rotunde cu un pahar mai mare şi cu unul mai mic în interiorul rotundului obţinut.

Se ung cu puţin albuş, se presară cu zahăr şi se coc la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.