Covrig cu somon afumat si branza de vaci

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de covrig cu somon afumat si branza de vaci din: branza de vaci, suc de lamaie, covrig, somon afumat, piper negru si cateva fire de marar tocate. Feliile fine de somon afumat sunt partenerul ideal pentru brânza de vaci, care conţine puţină grăsime.

 

Ingrediente:Covrig cu somon afumat si branza de vaci

  • 50 g brânză de vaci
  • 1 linguriţă suc de lămâie
  • 1 covrig
  • 50 g somon afumat, tăiat fâşii subţiri
  • piper negru

ornare:

  • câteva fire de mărar tocate

 

Mod de preparare:

Se amestecă brânza de vaci cu sucul de lămâie. Se încălzeşte covrigul, se taie în jumătate şi se unge cu amestecul de brânză şi lămâie.

Se presară cu fâşii de somon, se adaugă piper negru după gust şi un pic de mărar Se acoperă cu cealaltă jumătate de covrig şi se serveşte cât timp covrigul feste cald.

Covrig cu somon afumat si branza de vaci

Covrig cu somon afumat si branza de vaci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.