Cotoroage – racituri

Printeaza

Cotoroage – racituri

Ingrediente:Cotoroage - racituri

  • partea de jos a picioarelor
  • capul
  • o căpăţână de usturoi
  • boabe de piper
  • sare
  • 3 foi de dafin
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Pui la fiert în apă rece cu sare picioarele şi capul (bine curăţate) şi laşi să fiarbă până ce carnea se desprinde de pe oase.

In acest moment torni usturoiul pisat, boabe de piper, foile de dafin şi potriveşti gustul de sare.

Laşi să dea un clocot, strecori zeama şi alegi carnea de pe oase. Pui toată carnea în castronele mici de lut şi peste ele torni zeama. Dai la închegat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cotoroage

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.