Cotlete de vitel cu garnitura de cartofi

Printeaza

O reteta delicioasa de cotlete de vitel cu garnitura de cartofi din: cotlete de vitel, sare, piper, rozmarin, ulei de masline, supa si cartofi.

Ingrediente:Cotlete de vitel cu garnitura de cartofi

  • 1,2 kg de cotlete de viţel fără os
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguriţe de rozmarin tocat
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 250 ml de su­pă
  • 1 kg cartofi

 

Mod de preparare:

Incingeţi cup­torul la 180°C. Spălaţi car­nea cu apă rece, apoi uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, eventual îndepărtaţi-i oasele micuţe. Condimentaţi-o cu sare, pi­per şi rozmarin. Incingeţi uleiul într-o tavă pentru frip­tură şi prăjiţi-o pe ambele părţi.

După aceea, daţi-o la cuptor şi fierbeţi-o înăbuşit cca. 90 de minute. Turnaţi din când în când supă. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi tăiaţi-i cuburi.

Cu 40 de minute înainte să scoateţi carnea din cuptor, presăraţi cartofii în tavă şi condimentaţi-i cu sare şi piper. La final, scoateţi cartofii şi carnea pe un platou, îm­preună cu sosul format.

Cotlete de viţel cu garnitura de cartofi

Cotlete de vitel cu garnitura de cartofi

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.