Cotlete umplute picante şi suculente

Printeaza

Cotlete umplute picante şi suculente

Cotlete umplute picante şi suculente

Ingrediente:

  • 300 g morcovi
  • 300 g telină
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 3 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • 4 cotlete de porc ( a 180 de gr)
  • 1 lingură unt

Mod de preparare:

Tocati marunt morcovii si telina si taiati ceapa verde inele fine. Caliti totul in ulei. Curatati patrunjelul, tocati-l si incorporati-l in amestecul de mai sus.

Condimentati-l cu sare si piper. Adaugati circa 2 linguri de apa si inabusiti circa 5 minute. Condimentati cotletele, crestatile cu un cutit ascutit, introduceti amestecul de legume in buzunarele formate si fixati-le cu scobitori.

Prajiti cotletele in ulei ramas. Adaugati restul de ceapa verde, condimentati cotletele si prajiti-le in continuare circa 6 minute pe fiecare parte.

La final totpiti acolo untul si serviti mancarea astfel preparata

Cotlete umplute picante şi suculente

Cotlete umplute picante si suculente.jpg Cotlete umplute picante si suculente1.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata foarte bine aceste cotlete de porc. Cu adevarat gustoase si suculente.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.