Cotlete de porc cu porumb şi roşii

Printeaza

O reteta delicioasa de cotlete de porc cu porumb si rosii din: ulei de masline, bacon, boabe de porumb, boabe de soia, ardei grasi, ceapa, rosii prunisoare, frunze de arpagic si cotlete de porc.

Ingrediente:Cotlete de porc cu porumb şi roşii

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 felii de bacon, taiate
  • 2 cani de boabe de porumb proaspete
  • 2 căni de boabe de soia decojite şi decongelate (cam 140 g) 2
  • ardei graşi, mărunţiţi
  • 1 ceapă medie, tocată
  • 700 g de roşii prunişoare, tăiate pe jumătate
  • 1/4 cană de frunze de arpagic proaspăt, tocate
  • 6 cotlete de porc cu os, bucăţi subţiri (cam 170 g fiecare)

 

Mod de preparare:

Incalzeste în tigaie o lingură de ulei, la foc mediu. Pune bacon-ul şi prăjeşte-l 3 minute până se rumeneşte. Adaugă porumbul, boabele de soia, ardeii graşi şi ceapa. Căleşte ingre­dientele, agitând tigaia din când în când, la foc mediu spre mare, timp de 6 minute.

Varsă roşiile tăiate şi găteşte-le, agitând tigaia, până încep să se înmoaie, circa 2 minute. Mută totul în farfurie peste frunzele de arpagic.

Condimenteaza cotletele cu sare şi piper negru. Pune în tigaie uleiul rămas şi încălzeşte-l la foc mediu spre mare. Ţine carnea de porc pe foc până devine maroniu-aurie şi se pătrunde, 7 minute. Serveşte-o ornată cu garnitura de la punctul anterior.

Cotlete de porc cu porumb şi roşii

Cotlete de porc cu porumb şi roşii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.