Cotlete de miel cu piure de mazăre şi mentă

Printeaza

O reteta de cotlete de miel cu piure de mazare si menta din: cotlete de miel, otet balsamic, ulei de masline, menta, mazare si parmezan.

Ingrediente:Cotlete de miel cu piure de mazăre şi mentă

  • 6 cotlete de miel
  • 3 linguri oţet balsamic
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 1 mână de mentă
  • 300 g de mazare congelată
  • 2 linguri parmezan ras

 

Mod de preparare:

Se marinează cotletele de miel în 2 linguri de oţet balsamic, 2 linguri ulei, jumătate din cantitatea de mentă mărunţită şi condimente. Între timp, se pune mazărea la fiert în apă ce clocoteşte, timp de 2 minute.

Se scurge mazărea şi se mixează împreună cu restul de mentă, oţet balsamic, ulei de măsline, parmezan şi puţină sare, până ajunge la consistenţa unui piure. Se încălzeşte puţin într-o tigaie, înainte de a se servi.

Cotletele de miel se pregătesc pe grill, timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Se lasă 5 minute acoperite, după care se servesc cu piureul de mazăre.

Cotlete de miel cu piure de mazăre şi mentă

Cotlete de miel cu piure de mazăre şi mentă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.