Cotlete de miel cu legume coapte

Printeaza

O reteta de cotlete de miel cu legume coapte din: ardei, cartof dulce, dovlecei, ceapa rosie, ulei de masline, cotlete de miel, cimbru si menta.

Ingrediente:Cotlete de miel cu legume coapte

  • 2 ardei, de orice culoare, fara seminte si taiati in bucati
  • 1 cartof dulce, decojit si taiat bucati
  • 2 dovlecei, taiati in bucati
  • 1 ceapa rosie, taiata in felii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 8 cotlete de miel (sau de berbecut)
  • 1 lingura frunze de cimbru, tocate
  • 2 linguri frunze de menta, tocate

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 220° C/gaz 7. Se pun ardeii, cartoful dulce, dovleceii şi ceapa într-o tavă mare şi se tropesc cu ulei. Se asezonează cu mult piper negru.

Se dau la cuptor 25 de minute. Intre timp, se curăţă carnea de miel de grăsime, pe cât posibil. Se amestecă ierburile cu puţin piper negru şi se presară peste carnea de miel.

Se scot legumele din cuptor, se întorc şi se dau într-o parte. Se pun cotletele alături de legume şi se dau la cuptor 10 minute.

Se întorc cotletele pe cealaltă parte şi se introduc din nou la cuptor pentru 10 minute sau până când legumele şi mielul sunt fragede şi uşor rumenite. Se amestecă bine şi se servesc.

Cotlete de miel cu legume coapte

Cotlete de miel cu legume coapte

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cotlete de berbecut jamie oliver

1 comentariu

  1. Nu mi-au placut cotletele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.