Cotlete de miel in crusta de branza

Printeaza

Cotlete de miel in crusta de branza din: cotlete de miel, branza, frunze de busuioc, rosii uscate, sare, piper, ulei si unt.

Ingrediente:Cotlete de miel in crusta de branza

  • 8 cotlete de miel
  • 120 g branza rasa
  • 4 frunze de busuioc
  • 50 g rosii uscate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • unt

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 250C. Cotletele de miel se condimenteaza cu sare si piper, se rumenesc la foc iute in ulei incins, apoi se intorc in cuptor si se lasa sa se inabuse in suc propriu, la 120 C, pana cand devin roz interior.

Se toaca rosiile si frunzele de busuioc, apoi se amesteca cu branza rasa. Cu acest amestec se acopera cotletele si se gratineaza la cptor.

Se servesc cu garnitura de legume moi, de exemplu broccoli.

Cotlete de miel in crusta de branza

Cotlete de miel in crusta de branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.